Analoge babyfoon

Tijdelijk niet in voorraad.

Analoge babyfoon

Om uw kindje in de gaten te kunnen houden, is het sterk aangeraden om bijvoorbeeld een analoge babyfoon aan te schaffen! De analoge babyfoon is een type van de babyfoons die aangeboden worden op de site van Babyfoonwinkel.eu. Waar de analoge babyfoon zich mee onderscheidt, is het feit dat hij een analoog signaal afgeeft tussen de zender en de ontvanger. Het speciale aan een analoge babyfoon, is dat het analoge signaal alle waarden kan aannemen. Een digitaal signaal daarentegen, kan maar bepaalde waarden aannemen.

Over de analoge babyfoon

Het is mogelijk om met het bereik van een analoge babyfoon een afstand te halen van ongeveer 150 meter. Dit is een mooie afstand, maar dit is wel de afstand als het buiten wordt gemeten en als het signaal ondertussen niet gestoord wordt door hindernissen waardoor het signaal zwakker wordt. Wat wel het geval is, is dat het kan afwijken binnenshuis door bijvoorbeeld de betonnen muren. De analoge babyfoon is een simpele babyfoon. Dit neemt de hoge kwaliteit niet weg, de analoge babyfoons werken uitstekend. Het grootste voordeel is dat deze babyfoon betaalbaar is!

Een analoge babyfoon bij Babyfoonwinkel.eu

Uw analoge babyfoon koopt u natuurlijk gewoon bij babyfoonwinkel.eu! Naast een aantal mogelijkheden voor de analoge babyfoon op de website, is het natuurlijk ook mogelijk om vele andere soorten babyfoons te kopen. Denk hierbij aan de volgende:

Wij staan bekend om de goede klantenservice. Wanneer u een vraag heeft, dan kunt u altijd op verschillende manieren bij onze medewerkers terecht. Als u op zoek bent naar een analoge babyfoon, dan kunnen wij bij Babyfoonwinkel.eu de laagste prijs garantie geven! Uw betaling van uw bestelling verloopt gewoon veilig, en is binnen 2 dagen aan uw deur binnen Nederland en België.