Babyfoon ruilen en retourneren

Is een babyfoon of toebehoren niet naar wens? Geen probleem! Babyfoonwinkel.eu biedt u de mogelijkheid om artikelen binnen 14 dagen, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te ruilen of te retourneren.

Let op: meubels kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Indien u advies nodig hebt bij het bestellen van meubels, neem dan voorafgaand aan uw bestelling contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik babyfoons en toebehoren ruilen of retourneren?

1. Download het onderstaande retourformulier en print deze uit.
2. Vul het formulier volledig en naar waarheid in.
3. Verpak de babyfoon naast de originele verpakking ook in een omdoos. Een omdoos is een extra doos waarin het artikel en de verpakking goed beschermd zijn tijdens het transport. Neem het adresveld van het retourformulier over en vermeld deze duidelijk op de omdoos waarin u het artikel verpakt. 
4. Stop het retourformulier in een envelop en plak deze stevig vast op de omdoos. Voor de zekerheid kunt u hier ook onze adresgegevens op vermelden.
5. Plak de omdoos goed dicht. Gebruik alleen transparante tape en géén duct-tape of bruine tape. Dit geldt ook voor de originele verpakking. Deze moet weer als nieuw verkocht kunnen worden. 
6. Breng het pakket naar een Postkantoor bij u in de buurt. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de tarieven. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.
7. Uw pakket wordt verstuurd. Zodra deze bij ons in ontvangst wordt genomen nemen wij het in behandeling. Indien u een artikel wilt ruilen, nemen wij de kosten voor het verzenden van een nieuw product voor onze rekening.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk om het retourformulier volledig en naar waarheid in te vullen.

Retourformulier

Ons adres

Babysupershop BV
Groenstraat 139-03
5021 LL Tilburg
Nederland

Het retourneren van babyfoons en babyfoon toebehoren is uw eigen verantwoordelijkheid. Bewaar daarom altijd het verzendbewijs met Track&Trace nummer van uw retourzending. Babyfoonwinkel.eu houdt €2,80 administratiekosten in van het creditbedrag.