Digitale babyfoon

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Digitale babyfoon

Als u een oogje wilt houden op uw kleintje, kunt u natuurlijk een handige digitale babyfoon kopen bij ons! Naast de analoge, is er tegenwoordig ook de digitale babyfoon. De digitale babyfoon is een type van de babyfoons die wordt aangeboden op de site Babyfoonwinkel.eu.

Digitale babyfoon: De voordelen

De digitale babyfoon heeft als extra de DECT technologie. Dit is een technologie, bedoeld voor communicatie over een korte afstand, waardoor je voorkomt dat iemand het signaal kan onderscheppen. Soms gebeurt het dat de analoge babyfoon opeens een vreemd signaal ontvangt, of een signaal zendt naar een ander apparaat. Dit zal met de DECT technologie bij de digitale babyfoon niet gebeuren. Het mooie aan een digitale babyfoon is dat het signaal wat het apparaat afgeeft digitaal is tussen de ontvanger en de zender. Het speciale aan een digitale babyfoon, is dat het digitale signaal maar bepaalde waarden kan waarnemen. Hierdoor is het signaal sterker en minder gevoelig dan de analoge versie.

Digitale babyfoon: De merken

De digitale babyfoon is verkrijgbaar in verschillende merken. In ons assortiment vindt u die dan ook. Ieder merk heeft zo weer zijn eigen voordeel, bekijk ze allemaal en kies de beste voor u en uw kindje uit! De volgende merken kunt u terug vinden:

  • Alecto
  • Luvion
  • Elro
  • Motorola
  • Philips

Digitale babyfoon: Kopen

Uw digitale babyfoon kunt u ongetwijfeld het beste bij Babyfoonwinkel.eu halen! Wij geven u een laagste prijs garantie, en wij zorgen meteen dat uw betaling veilig verloopt! Ook bieden wij u een uitstekende klantenservice. We zijn op vele manieren bereikbaar en wij beantwoorden graag al uw vragen. Naast de digitale babyfoon bieden wij ook andere producten. Kijk ook even bij de analoge babyfoon, de camera babyfoon of bij de babyfoon accessoires . Wij bieden u volop keuze!