Klarna

Achteraf betalen via Klarna

U kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen. Hierbij ontvangt u eerst het bestelde product waarna u het bedrag binnen 14 dagen dient te voldoen.

Wij werken samen met een extern bedrijf, Klarna, om achteraf betaling mogelijk te maken. Als u kiest voor achteraf betaling, ontvangt u dus ook een factuur van Klarna om de betaling te voldoen.

Hoe werkt Klarna?  

Wanneer u kiest voor achteraf betaling in het bestelvenster, wordt allereerst gevraagd om uw geslacht en geboortedatum. Aan de hand van deze gegevens controleert Klarna of u in aanmerking komt om achteraf te betalen.
Wanneer uw achteraf betaling goedgekeurd wordt, ontvangt u uw bestelde artikel(en) thuis en de Klarna-factuur via e-mail. U heeft 14 dagen na bestelling de tijd om deze factuur te betalen.

Let op! Babykamers, tienerkamers en meubelen worden met onze eigen chauffeurs geleverd. Wij trachten dit binnen 2-3 weken na bestelling te realiseren. Hierdoor kan het voorkomen dat u de Klarna factuur al dient te voldoen voordat u de meubels heeft ontvangen.

Lukt het bestellen via de betaalmethode Klarna niet?

Wanneer de achteraf betaling via Klarna niet wordt goedgekeurd, kan dit verschillende oorzaken hebben. Omdat Klarna een extern bedrijf is, hebben wij geen inzicht in de reden van weigering in verband met uw privacy.
Als u wilt weten waarom uw achteraf betaling niet wordt geaccepteerd, kunt u contact opnemen met Klarna via telefoonnummer 020 80 82 852.