Luvion Wifi Cradle 73 Supreme Connect
  • Luvion Wifi Cradle 73 Supreme Connect

Babyfoon Luvion Wifi Cradle 73 Supreme Connect

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Luvion Wifi Cradle 73 Supreme Connect

Deze babyfoon Wifi Cradle 73 Supreme Connect is van het merk Luvion. Deze babyfoon moet worden aangesloten op uw smartphone of tablet (geen iPad) zodat u, samen met 2 anderen via uw telefoon naar uw kindje kunt kijken. Via uw telefoon kunt u de camera van de babyfoon aanpassen en besturen.

Hoe werkt het?
Sluit de Wifi Cradle met een netwerkkabel aan op uw router en plaats de ouderunit van de babyfoon Supreme Connect op de Wifi Cradle. Via de gratis te downloaden app voor IOS en Android kunt u met uw smartphone of tablet verbinding maken met de babyfoon en naar uw kindje kijken. 

 

Meer informatie
Minder informatie
€ 59,99

In voorraad.

€ 59,99

In voorraad.

Uitgebreide informatie

Luvion Wifi Cradle 73 Supreme Connect

Eigenschappen: 

- Deze babyfoon is geschikt voor de babyfoon Luvion Supreme Connect
- De babyfoon is geschikt voor Android en IOS. De app hiervoor kunt u gratis downloaden
- Iphones vanaf model 5 zijn geschikt voor deze babyfoon
- Deze babyfoon is niet geschikt voor de iPad

Bekijk ons hele assortiment van Luvion babyfoons hier

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Babyfoonwinkel.eu een babyfoon of babyfoon acccessoire heeft gekocht wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. Normaal gesproken ontvangt u het product binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Babyfoonwinkel.eu kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Babyfoonwinkel.eu gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Babyfoonwinkel.eu kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven