Alecto babyfoon

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Alecto babyfoon

De Alecto babyfoon is één van de merken die op de Babyfoonwinkel.eu worden aangeboden. De Alecto babyfoon komt in alle soorten en maten, waardoor u een mooie Alecto babyfoon gaat vinden die precies bij u past. Er moet toch altijd toezicht worden gehouden op uw kindje, dus bestel maar gauw een mooie Alecto babyfoon.

Over de Alecto babyfoon

Alecto van de Alecto babyfoon is normaal een merk dat zich vooral richt op consumentenelektronica en telecommunicatieproducten. Al de producten van Alecto, dus ook de Alecto babyfoon, zijn ontworpen, getest en aangepast door Nederlandse technici van Alecto, zodat er sowieso een kwaliteitsproduct uit komt. Naast de Alecto babyfoon hebben ze nog veel meer producten, waaronder TV/Computer-producten, verlichting, portofoons, huis & beveiligingsproducten, etc.

Voorbeeld van de Alecto babyfoon

Een voorbeeld van de Alecto babyfoon is de Alecto DVM-120. Deze babyfoon beschikt over een 2,3 kleurenscherm met een infrarood camera waardoor uw kindje ook in het donker zichtbaar is. De vele opties maken de babyfoon nog luxer. De babyfoon is voorzien van slaapliedjes, een terugspreekfunctie en een temperatuurweergave. Daarnaast heeft de babyfoon een groot bereik van 300 meter buitenshuid en 50 meter binnenshuis. Een uitstekende keuze dus!

Alecto babyfoon bij Babyfoonwinkel.eu

Als u een Alecto babyfoon bij ons bestelt, kunnen wij uw bestelling al binnen 2 werkdagen bij u thuis bezorgen. Het maakt niet uit waar u woont, in Nederland of België, wij komen het afleveren. Als u niet tevreden zou zijn met de Alecto babyfoon, is het mogelijk om de babyfoon te ruilen of uw geld terug te krijgen. Als u vragen heeft over bijvoorbeeld de Alecto babyfoon, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag! Naast de Alecto babyfoon bieden wij nog andere merken. Neem dus ook even een kijkje bij de volgende merken: