iBaby babyfoon

Tijdelijk niet in voorraad.

iBaby babyfoon

Als ouder wil je je kleintje het liefst continu in de gaten houden. Met een babyfoon van het nieuwe merk iBaby is dat mogelijk! Een iBaby babyfoon is een innovatief apparaat waarmee u uw kind optimaal monitort. De allernieuwste technologieën om alles in de gaten te kunnen houden, zijn toegepast op deze babyfoons. Om u een idee te geven van wat een babyfoon van het merk iBaby allemaal kan, geven wij hieronder een korte omschrijving van twee babyfoons. Voor het gehele assortiment kijkt u op onze website!

  • Babyfoon iBaby M6 met Camera

    Deze babyfoon voldoet aan de wensen van iedere jonge ouder. De camera van deze babyfoon is namelijk 360 graden draaibaar. Zo kun je dus alles zien wat er in de kamer van je kleintje gebeurt. De babyfoon is door middel van een mobiele App te koppelen aan bijvoorbeeld een smartphone. Op deze manier kun je je kleintje altijd en overal in de gaten houden. De App biedt de mogelijkheid om de camera op afstand te besturen en zelfs om je kindje in slaap te zingen! 

     
  • Babyfoon iBaby M6S met camera

    De babyfoon iBaby M6S is nóg uitgebreider dan de eerder genoemde babyfoon. Net zoals de babyfoon iBaby M6 is de camera van deze babyfoon namelijk 360 graden draaibaar. Zo kun je dus alles zien wat er in de kamer van je kleintje gebeurt. Dit type is een luxere versie van de eerder genoemde babyfoon. Zo heeft de babyfoon iBaby M6S een luchtvochtigheid en temperatuur sensor. Zo weet je altijd zeker dat je kleintje in een fijne omgeving ligt te slapen!

Daarnaast heeft iBaby nagedacht over de accessoires. Een handig accessoire voor de iBaby babyfoons is de iBaby Wallmount ophangbeugel. Met dit artikel kun je de babyfoons van dit merk bevestigen waar u maar wenst, bijvoorbeeld aan de muur, op een tafel of aan het wiegje. Voor handige tips en adviezen hierover, neemt u contact met ons op.

Contact

Wij helpen u graag met al uw vragen over een iBaby babyfoon of iBaby wallmount. Bijvoorbeeld hoe deze in combinatie met elkaar zijn te gebruiken, en over de ideale instellingen. Bel ons van maandag tot en met vrijdag op 013 - 535 9443. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 18.00 uur. Wilt u ons buiten deze tijden bereiken? Stuur dan een bericht via onze site en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Is alles duidelijk voor u? Bestel dan nu uw iBaby babyfoon bij Babysupershop!