Luvion

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Luvion babyfoon

De Luvion babyfoon is een goede keuze als het gaat om babyfoons. In ons assortiment vind je een aantal modellen. Dankzij deze babyfoon kun je je kindje goed in de gaten houden. Bekijk snel de Luvion babyfoon in ons assortiment!

Over de Luvion babyfoon

De Luvion babyfoon is een Nederlands product. Luvion bestaat sinds 2005 en is 100& Nederlands. Zij leveren trendy premium kinder- en babyproducten. Zij staan voor trendy en voor een hoge kwaliteit. De Luvion babfyoon wordt inmiddels niet alleen in Nederland verkocht, maar ook in 25 andere landen. Zij onderscheiden zich door een trendy uiterlijk, goede gebruiksgemak, hoge kwaliteit en hoge functionaliteit. De Luvion babyfoon is dus een goede keuze!

Een Luvion babyfoon uitgelicht

Een uitstekende Luvion babyfoon is de Luvion 88 Essential Set. Deze babyfoon biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De babyfoon beschikt over een camera en een 3,5 inch kleurenscherm. De camera heeft een infraroodfunctie, waardoor je kleintje ook s’nachts goed te zien is op het beeldscherm. Deze babyfoon heeft allerlei functies. Dit zijn een tweezijdige terugspreekfunctie, een timer, slaapliedjes, en een temperatuurweergave. Bovendien is deze babyfoon genomineerd voor de Ouders van Nu Consumentenaward in 2015!

De Luvion babyfoon aanschaffen

De Luvion babyfoon koopt u bij Babyfoonwinkel.eu. Hier koop je niet alleen de beste babyfoons, maar maak je ook nog eens gebruik van de beste service. Wij bieden je een aantal voordelen. Dat zijn de volgende:

  • Wij leveren in Nederland en in België
  • Wij leveren de producten binnen twee werkdagen
  • Ruilen of geld terug is mogelijk
  • Achteraf betalen is mogelijk

Daarnaast helpen we je altijd graag. Dus kom je er niet helemaal uit, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Kijk even bij al onze babyfoons, zoals een analoge babyfoon, digitale babyfoon of een babyfoon met camera. Wij willen voor jullie allebei het beste!