Philips babyfoon

Tijdelijk niet in voorraad.

Philips babyfoon

De Philips babyfoon vindt u bij ons in het assortiment. De Philips babyfoon zorgt ervoor dat u uw kindje op een afstand in de gate kunt houden. Lees hier verder over deze babyfoon, of bekijk hem direct in ons assortiment!

Philips babyfoon: De kenmerken

Bij de meeste versies van de Philips babyfoon, is een camera inbegrepen, Hierdoor kunt u niet alleen luisteren naar uw kindje, maar kunt u uw kindje ook zien. Daarnaast zit bij de meeste versies van de Philips babyfoon ook de DECT technologie. Met deze technologie voorkom je dat het signaal niet te onderschepen is. Met het product is het dus ook niet mogelijk om een ander signaal op te pikken van een ander apparaat. Ook zijn er een aantal van de Philips babyfoon, die beschikken over een terugspreekfunctie. Hierdoor zal uw kleintje uw stem herkennen, en kunt u gewoon tegen het kindje praten als hij/zij in een andere kamer of omgeving is. Deze kenmerken maken de Philips babyfoon een veilige en uitstekende babyfoon! De Philips babyfoon is over het algemeen in drie verschillende vormen te krijgen:

Philips babyfoon: Babyfoonwinkel.eu

Wanneer uw keuze is gevallen op de Philips babyfoon koopt u deze bij Babyfoonwinkel.eu. Hier heeft u niet alleen een ruime keuze, maar maakt u ook gebruik van onze uitstekende service. Plaats uw babyfoon in het winkelmandje. De betaling van een Philips babyfoon loopt volledig veilig bij babyfoonwinkel.eu. U kunt kiezen uit meerdere opties waaronder het achteraf betalen. Wanneer u een methode heeft gekozen, wordt de bestelling binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd. Het is mogelijk om uw Philips babyfoon te ruilen, of uw geld terug te krijgen als u niet tevreden bent. Uw bestelling kan worden bezorgd in Nederland en België. Wij bieden u niet alleen de beste producten maar ook de beste service!