Babyfoon

Tijdelijk niet in voorraad.

Zelfs als u niet in dezelfde kamer bent dan uw kindje, kunt u ze nog steeds in de gaten houden met de babyfoon. Bekijk goed welke functies en prijzen u wilt, want er is keuze genoeg!

Aandachtspunten voor de babyfoon aankoop

Voordat u een mooie babyfoon gaat kopen bij Babyfoonwinkel.eu, zijn er een aantal punten waar u toch rekening mee moet houden:

  • Bereik: Buiten zal het bereik van de babyfoon veel beter zijn dan binnen. Dit komt door de muren, die het signaal verstoren. U moet dus vooral letten op het bereik van de babyfoon, binnen of buiten
  • Aantal kanalen: Bij een analoge babyfoon is het handig dat je er een neemt die over meerdere kanalen beschikt. Als u bijvoorbeeld in een buurt woont waar meerdere kinderen of babies wonen, kan het zo zijn dat jullie op hetzelfde kanaal terecht komen. Check dus altijd of de babyfoon meerdere kanalen heeft.
  • Temperatuursensor: Met een temperatuursensor op uw babyfoon kunt u een oogje houden op de temperatuur in de babykamer. Als deze te hoog of te laag wordt, krijgt u hier een seintje van.
  • Lampjes: Het kan zo zijn dat u uw kindje niet hoort, doordat het geluid te hard staat in de ruimte waar u zelf aanwezig bent. Het is daarom handig om te kijken of de babyfoon over een geluidslampje beschikt. Dan gaat er een lampje branden als uw kleintje geluid begint te maken.
  • Camera: Tegenwoordig beschikken al vele versies van de babyfoon over een mooie camera functie. Als u deze functie wenst te nemen, kunt u misschien ook meteen een nachtzichtfunctie nemen.

Een mooie babyfoon bij Babyfoonwinkel.eu

Uw bestelling van de babyfoon is binnen 2 werkdagen bij u thuis, in Nederland of in België! U kunt uw geld terug kijken, of u kunt ruilen als uw producten niet naar wens zijn! Wij zorgen dat de betaling van uw bestelling veilig verloopt. Daarnaast bieden bij een goede klantenservice. Als u een vraag heeft, contacteer ons dan op 0900-50810000900-5081000 of via de mail service@babysupershop.eu. Kijk u ook eens op de veel gestelde vragen pagina, of bij de informatie over Babyfoonwinkel.eu.