Babyfoon met camera

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Babyfoon met camera

Wist u dat het tegenwoordig ook mogelijk was om een babyfoon met camera te kopen? Als u aan een babyfoon denkt, denk u natuurlijk meteen aan geluid. Om uw kleintje optimaal in de gaten te houden, is er dus al een babyfoon met camera. U kunt kiezen of u voor een babyfoon met camera kiest met een kleurenscherm of eentje met een zwart/wit scherm. Bij Babyfoonwinkel.eu hebben wij een ruim assortiment babyfoons klaar liggen voor u!

Voordelen van een babyfoon met camera

De babyfoon met camera is een moderne versie van de babyfoon die we kennnen. Er zitten een aantal handige voordelen aan dit product:

  • Als u een babyfoon met camera aanschaft, die een functie met infraroodcamera heeft, kunt u uw kindje ook in het donker in de gaten houden.
  • Er is tegenwoordig ook een functie om slaapliedjes af te spelen op sommige types van de babyfoon met camera. Het is mogelijk om deze van afstand te bedienen.
  • Sommige types van de babyfoon met camera, bezitten een functie om op te nemen. Zo kunt u later zien wat er in de kinderkamer of omgeving gebeurt of wat er is gebeurd.
  • Bij sommige versies van de babyfoon met camera, is er een intercom functie. Zo wordt het mogelijk gemaakt uw baby gerust te stellen van een afstandje!


Een babyfoon met camera bij babyfoonwinkel.eu

Als u een bestelling plaatst, zal deze binnen 2 werkdagen bij u thuis zijn. Wij leveren in Nederland en België, en als u niet tevreden bent kunt u de babyfoon met camera ruilen of uw geld terug krijgen. Uw betaling verloopt volledig veilig, en daarnaast bieden wij een uitstekende service. Naast een babyfoon met camera bieden wij u ook andere producten. Denk daarbij aan een analoge babyfoon, digitale babyfoon of een babyprojector.