Thermometer Medisana Digitaal FTC
  • Thermometer Medisana Digitaal FTC

Thermometer Medisana Digitaal FTC

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Thermometer Medisana Digitaal FTC

Het is belangrijk om de lichaamstemperatuur van uw kindje te weten tijdens ziekte of koorts. De temperatuur kan gemeten worden met de thermometer onder de oksel, oraal of rectaal en een meting duurt 60 seconden. De digitale thermometer geeft een alarm af bij koorts en geeft ook de laatst gemeten meting weer.

Meer informatie
Minder informatie

Van € 4,99

Voor € 2,99

In voorraad.

Van € 4,99

Voor € 2,99

In voorraad.

Uitgebreide informatie

Thermometer Medisana Digitaal FTC

Let op! Deze thermometer heeft geen flexibele punt en is hierdoor niet geschikt voor jonge baby's.

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Babyfoonwinkel.eu een babyfoon of babyfoon acccessoire heeft gekocht wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. Normaal gesproken ontvangt u het product binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Babyfoonwinkel.eu kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Babyfoonwinkel.eu gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Babyfoonwinkel.eu kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven